گروه پخش زعفران عمده شما را به خرید بهترین زعفران منطقه قائنات با بهترین نوع بسته بندی زعفران دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

قیمت فروش زعفران در مشهد

آنچه در این مقاله می خوانید...

طریقه خشک کردن زعفرانقیمت زعفران مشهد کیلویی
قیمت فروش زعفران در مشهد

چه عواملی روی قیمت فروش زعفران در مشهد تاثیر گذار است؟ فروش زعفران مشهد به چه عواملی بستگی دارد؟ چگونه زعفران مشهد را با قیمت مناسب خریداری کنیم؟

زعفران تازه برای نگهداری طولانی تر باید خشک گردد. روش خشک کردن اثر زیادی بر کیفیت و ارزش محصول نهایی دارد و می توان گفت یکی از عوامل مهم در تعیین قیمت فروش زعفران طریقه ی خشک کردن آن می باشد.

قیمت فروش زعفران در مشهد

 

طریقه خشک کردن زعفران

در کشورها و مناطق مختلف زعفران به روش های متفاوتی  زعفران خشک می شود. شیوه سنتی ایران پس از جداسازی کلاله و خامه از گل زعفران ها به صورت ردیفی بر روی پارچه و کاغذ پهن شده و در سایه خشک می گردد.

این شیوه خشکاندن دارای معایبی می باشد که عمده ترین آن طولانی شدن زمان خشک شدن می باشد. افزایش زمان باعث امکان رشد و تکثیر میکروارگانیزم ها و افزایش میزان آلودگی می گردد. در سالهای اخیر این شیرده به تدریج منصوب شده و شیوه‌های مناسب دیگری جایگزین آن گردیده است.

قیمت فروش زعفران در مشهد

در اسپانیا از الکهای با قطر ۳۰ سانتی متر و دارای توری ابریشمی استفاده می کنند. کلاله های تازه زعفران را در لایه ای به ضخامت ۲ تا ۳ سانتی متر روی توری قرار داده و سپس الک را به فاصله مناسب از منبع حرارتی قرار می دهند.

با ردیف نمودن چندین عکس بر روی هم و تغییر در موقعیت آنها محصول به طور دقیق و یکنواخت خشک می شود.

با توجه به حفظ مناسب ترین کیفیت زعفران با این کوتاه شدن زمان خشک کردن با وسایل ساده و ارزان در ایران نیز این شیوه در حال جایگزینی با روش سنتی میباشد.

استفاده از دستگاه الکتریکی با دمای قابل تنظیم از ۵۰ تا ۶۰ درجه سانتیگراد و سینی های مخصوص با تورهای ابریشمی یکی دیگر از روشهای خشک کردن زعفران می باشد. در این روش زعفران در لایه ای به ضخامت ۱۲ سانتی متر برای مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت فوق خشک می شود.

قیمت فروش زعفران در مشهد

در هندوستان زعفران به دو شیوه خشک می شود. در شیوه ی اول کلاله به همراه خامه را پس از جدا کردن از دیگر اجزای گل در معرض نور مستقیم آفتاب قرار می دهند تا رطوبت آن به حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد کاهش یابد. زمان خشکاندن بر حسب درجه حرارت هوا بین ۳ تا ۵ روز طول می کشد.

در روش دوم در طی زمان برداشت گل که فرصت لازم برای جداسازی کلاله وجود ندارند،گل ها به صورت کامل در معرض نور خورشید خشک شده سپس در فرصت‌های مناسب کلاله ها به وسیله دست از گل خشک شده جدا می شود.

قیمت فروش زعفران در مشهد

 

قیمت زعفران مشهد کیلویی

تا اینجا با طریقه ی خشک کردن زعفران آشنا شدید و متوجه شدین که هر کدام از روش های سنتی یا جدید بر قیمت فروش زعفران تاثیر گذار است. قیمت زعفران علاوه بر اینها به نوع جنس و درجه ی کیفیت بستگی دارد. برای اطلاع از قیمت لحظه ای زعفران مشهد می توانید با مدیر فروش سایت در ارتباط باشید.

حمید قربانی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

گروه پخش زعفران عمده شما را به خرید بهترین زعفران منطقه قائنات با بهترین نوع بسته بندی زعفران دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس بگیرید