
آیا خرید زعفران کیلویی از تولیدکننده امکانپذیر است؟ بهترین زعفران اصل را از کجا تهیه کنیم؟ قیمت تولیدی زعفران چقدر است؟ از کجا می توان بهترین زعفران اصیل را تهیه کرد؟
در طب قدیم برای زعفران، برخی خواص درمانی قایل بودند که از آن جمله به عنوان آرام بخش، خلط آور، نشاط آور، تحریک کننده معده، محرک و قوه باء، برطرفکننده اسپاسم، پیش انداختن قاعدگی و نیز به عنوان عامل سقط جنین شناخته شده است.
همچنین از زعفران جهت درمان اسهال خونی، سرخک، تب، یرقان، بزرگ شدن کبد، بزرگ شدن طحال، عفونت مجاری ادراری، وبا، دیابت و درمان بیماری های پوستی استفاده می شده است.
در کُدکس دارویی انگلستان استفاده از آن به صورت شربت زعفران، گلیسیرین زعفران و تنتور زعفران ذکر شده است.
زعفران علاوه بر مصارف ادویه ای، مصارف دارویی نیز دارد؛ اشتهاآور بوده و هضم غذا را آسان می کند. اساس موجود در آن بر روی اعصاب، اثر آرامبخش دارد و در رفع بیخوابی هائی که منشأ عصبی دارد مؤثر است.
روی انتهای اعصاب، نایژه ها و نایژک ها اثر می کند و در نتیجه در معالجه برونشیت های مزمن و ناراحتی های سینه نقش دارد. زعفران قاعده آور است، ولی مصرف بالای آن ممکن است سبب سقط جنین شود. در هندوستان از آن برای ناراحتی های کلیه و کبد و مثانه و همچنین مداوای وبا استفاده میکنند. به صورت استعمال خارجی در بیماری های پوستی مثل زرد زخم به کار می رود و استفاده از تنتور(از تأثیر الکل یا اتر بر جوهرهای مواد گیاهی یا حیوانی یا معدنی بدست آید که از اثر تأثیر الکل به درجات مختلف بر روی مواد خشک گیاهی ، حیوانی و شیمیایی بدست می آیند) آن مرسوم است.
در طب عامیانه برای اختلالات خونی، ضربان قلب، سرماخوردگی ها، ترس، تب، هیستری، آبله، افسردگی، شوک، اسپاسم و ناراحتی های پوستی به کار می رود. در مخزن الادویه مخلوط زعفران، پودر دارچین، پودر بهار نارنج، برگ گل سرخ، زرده تخم مرغ، مشک طبیعی و پودر غلات را معجون قوت خوانده اند.
در طب جدید و سال های اخیر با توجه به شناسایی دقیق ترکیبات زعفران، تحقیقات زیادی در خصوص اثرات درمانی اجزاء تشکیل دهنده زعفران صورت گرفته و توجه به اثرات بیولوژیکی و کاربردهای دارویی آن افزایش یافته است.
چنانچه به دنبال خرید زعفران کیلویی از تولبدکننده هستید، می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.