قیمت و فروش زعفران سرگل ویژه رستوران داران

آنچه در این مقاله می خوانید...

کشت زعفران در مزارع خراسانتولید زعفران سرگل خراسان جنوبیقیمت زعفران سرگل ویژه رستورانقیمت زعفران 1401قیمت زعفران سرگل ویژه رستوران در مشهدچه کسانی خرید زعفران سرگل دارند. ایا خریداران عمده هستند یا خرید جزیی دارند؟مصرف زعفران سرگل ویژه رستورانفروش زعفران بسته‌بندی
قیمت و فروش زعفران سرگل ویژه رستوران داران

در اینجا به قیمت و فروش زعفران سرگل ویژه رستوران داران می پردازیم. زعفران مثل دیگر فراورده‌های کشاورزی که در خراسان جنوبی به عمل می‌آیند، با آب و هوای این ناحیه سازگاری دارد.

زرشک و عناب و پسته و… محصولاتی هستند که علاوه بر زعفران در این استان پرورش پیدا می‌کنند. محیط مساعد و ضروری برای پرورش زعفران در خراسان جنوبی به بهترین شکل متجلی شده است، از جمله اینکه زعفران در پاییز برداشت می‌شوند و بارش زیاد باران و رطوبت بالای خاک را طبیعت آن‌ها نیاز ندارد و با کم آبی به خوبی سازگار شده اند و محصولات زیبا و خوش مزه می دهند.

همچنین آفتاب نسبتا تند مخصوصا در پاییز برای خشک کردن و چیدن این محصولات واجب و ضروری است و چنین موقعیتی در خراسان جنوبی و به ویژه در دو شهر بیرجند و منطقه قائنات فراهم است. این دو شهر به تولید زعفران سرگل معروف هستند. به علت اهمیت تولید زعفران در قائنات، قیمت زعفران اعلا قائنات و انواع دیگر آن در همین ناحیه مشخص می‌شود.

قیمت و فروش زعفران سرگل ویژه رستوران داران

کشت زعفران در مزارع خراسان

در ایران که اکثریت ان را مناطق خشک و نیمه خشک تشکیل میدهد، اب یک عامل و یا به عبارتی مهمترین عامل محدود کننده برای کشاورزی به حساب می اید. با این حال کشاورزان و باغداران باهوش ایرانی همواره راهی پیدا کرده اند که بتوانند در نقاط مختلف ایران همچنان کشاورزی کنند. برای مثال کشاورزان با انتخاب محصول مناسب و استفاده بهینه از قنات ها و منابع محدود ابی توانستند حتی در مناطق با خاک کم بهره نیز به بهروری بالا برسند.

اگر بخواهیم نمونه ای بدهیم، خراسان جنوبی است. این استان بسیار بسیار کم اب است. به عبارتی حتی میتوان گفت بی اب می باشد. با این وجود کشاورزان این استان به کشت زعفران پرداخته اند. این انتخابی بسیار هوشمندانه است. چراکه  این محصول به اب زیاد نیاز ندارند.

در مورد زعفران باید بگوییم که گیاهی است که فصل رشد ان از پاییز شروع میشود و در بهار رشد ان خاتمه میابد. یعنی دوران رشد ان به گونه ای است که بیشترین هماهنگی را با بارش ها دارد. بررسی ها البته در مورد زعفران حاکی از ان است که کشت زعفران در بیشتر مناطق امکان پذیر است.

مثلا در مورد زعفران مناطقی همچون خراسان جنوبی، خراسان شمالی، استان یزد، خراسان رضوی، قسمتی از فارس، شهرستان اصطهبانات نیز آن را کشت کرده اند و موفقیت داشته اند.

در خراسان جنوبی در سال های اخیر کشت و تولید زعفران سرگل رونق ویژه ای یافته است. زعفران کاربرد غذایی و دارویی دارد. سایر قسمت های بوته زعفران بیشتر نقش دارویی دارد. در بخش های مختلف گل زعفران منافع زیادی برای سلامتی دارد. از جمله این منافع به موارد زیر میتوان اشاره نمود:

  • افزایش ایمنی بدن
  • افزایش گردش خون
  • محافظت از سلامت قلب
  • کنترل دیابت
  • کاهش اضطراب
  • تقویت قدرت استخوانی
  • بهبود عملکرد عصب
  • ضدافسردگی
  • جلوگیری از سرطان

تولید زعفران سرگل خراسان جنوبی

از دیرباز، رونق و آبادی هر منطقه در جهان به میزان آب آن بستگی داشته است. ناحیه خراسان جنوبی با کمبود آب مواجه است. به دلیل شرایط خاص محیطی در این ناحیه از جمله شوری خاک و مقدار بسیار کم بارندگی، وضعیت کشاورزی هم در اینجا استثنایی است.

زعفران انواع مختلفی دارد که بیشتر گونه های آن کاربرد دارویی و همچنین طعم دهنده و رنگ دهنده مواد غذایی می باشند. زعفران ایرانی یا همان زعفران سرگل به طور عمده در خراسان جنوبی کشت می شود. زعفران سرگل به صورت ممتاز از گذشته هاي دور به عنوان یک چاشنی و افزودنی غذایی در سفره ما ایرانیـان وجـود داشـته و هـم اکنـون نیـز در رنـگ بخـشیدن و طعـم دادن بـه غـذاهاي ایرانـی از آن اسـتفاده مـی شـود.

زعفران برای رستوران

قیمت زعفران سرگل ویژه رستوران

پرطرفدارترین بخش گل زعفران سرگل آن است. قیمت زعفران و به طور خاص قیمت زعفران سرگل به چه عوامل و مواردی وابسته است؟ در این بخش به طور عمومی به این مساله می پردازیم. اما قبل از ان به عواملی که باعث افزایش راندمان و تولید محصول مرغوب زعفران منجر می شود را شرح می دهیم.

تولید زراعی یعنی به کار گیری مناسب نهاده ها در شرایط و عوامل طبیعی برای تولید محصول. از عوامل غیر قابل تغییر در کیفیت و کمیت تولید میتوان به موارد اشاره کرد:

  1. طول و عرض جغرافیایی
  2. مکان تولید
  3. میزان تشعشع

از مجموعه عوامل موثر بر زارعت میتوان به عوامل موثر زیر اشاره کرد.

  • عوامل محیطی
  • عوامل اب و هوایی
  • عوامل مدیریتی
  • تغذیه

اگر بخواهیم تولید زعفران مرغوب داشته باشیم باید عوامل محیطی،اب و هوایی و تغذیه زیر را در نظر بگیریم.

برخی از این عوامل در زیر لیست شده اند:

  1. نوع خاک
  2. بافت خاک
  3. جهت و شیب مزرعه
  4. زهکشی و سله بندی خاک
  5. منبع تامین اب
  6. تداوم و ثبوت وجود آب
  7. ژنتیک گیاه
  8. پ هاش خاک
  9. فرسایش خاک
  10. تابش نور
  11. رطوبت نسبی
  12. حرارت خاک و هوا
  13. تگرگ و طوفان
  14. سیل
  15. برف و باران
  16. شدت و جهت باد
  17. اکسیژن موجود
  18. دی اکسید کربن
  19. بذر- گونه پیاز زعفران
  20. عمق کاشت
  21. نوع کود-مقدار و زمان مصرف
  22. ادوات و ماشین الات
  23. آفات، بیماری ها و علف های هرز

از مهمترین اقدامات در مرحله داشت شناخت دقیق محصول در نقاط مختلف مزرعه بررسی وضعیت رشد گیاه به صورت متر به متر و حتی بوته به بوته است. با شناخت کامل مزرعه در نقاط مختلف می توان ارزیابی دقیق روی مزرعه انجام داده و نقاط ضعف مزرعه از لحاظ رشد مشخص و به اسیب شناسی، اصلاح و تقویت ان پرداخت.

امروزه فناوری کشاورزی دقیق در عرصه های مختلف بخش کشاورزی اعم از زراعت، باغبانی، کشت گلخانه ای و حتی در عرصه علوم دام به عنوان دامداری دقیق بکار گرفته می شود. در عرصه زراعت و به خصوص در کاشت زعفران که بیشتر مد نظر ما در اینجاست از اهمیت خاص برخوردار است.

کاهش هزینه های تولید از کاهش مصرف نهاده ها و افزایش عملکرد در بازه های سه تا پنج ساله و دسترسی به مزارع یکنواخت با اختلافات زراعی کمتر، از مهمترین دستاورده های کشاورزی دقیق در دهه اخیر است. این فن آوری ها در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت به کمک کشاورزان آمده است که ماحصل ان اطمینان کشاورز از نتیجه عملکرد مزرعه خود می باشد.

زعفران سرگل همان زعفرانی است که از بقالی ها و سوپرمارکت‌ها برای مصرف خانگی به عنوان ادویه غذایی خریداری می‌کنیم. زعفران سرگل به صورت فله‌ای و بسته‌بندی در بازار فروش موجود است که قیمت زعفران بسته‌بندی معمولا بسیار گرانتر از قیمت زعفران فله‌ای است. این تفاوت به ۴-۵ برابر هم میرسد. در بسته‌بندی بیشتر از زعفران نوع سرگل استفاده می‌شود.

زعفران برای رستوران

قیمت زعفران 1401

قیمت زعفران سال 1400 از جهاتی به قیمت زعفران سال 1401 شباهت هایی دارد اما تفاوت هایی نیز وجود دارد. هرج و مرج و نوسانات قیمت زعفران در اوایل سال 1400 بسیار زیاد بود. افزایش قیمت زعفران گاهی چنان بود که قیمت کلی زعفران در قائنات به قیمت خرید جزئی در بعضی از بازارهای تهران رسید. در اواسط سال 1400 قیمت زعفران حتی تا ۳۰ درصد افزوده شد.
آگاهی از قیمت روزانه زعفران سرگل چون بسیاری از کالاهای گرانبها اهمیت دارد. چون آشفتگی در بازار بسیاری از کالاها به زعفران نیز رسیده است. این وضعیت آن قدر بغرنج بوده که در اوایل سال 1400 حدود سی درصد به قیمت زعفران نگین و زعفران سرگل و همچنین قیمت زعفران دسته اعلا افزوده شده است.

مؤلفه‌هایی که در قیمت زعفران مؤثر هستند به دو گروه قسمت می‌شوند. گروه اول به زعفران به‌عنوان محصولی تجاری و موقعیت زمانی-مکانی خریداری آن و گروه دوم به مؤلفه‌های کلان اقتصادی ایران مربوط می‌شوند. از زیرمجموعه این دو گروه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • زمان خریداری (مثلا در پایان سال هر چه به عید نوروز نزدیک می‌شویم قیمت زعفران بیشتر می‌شود.
  • مکان خریداری (بستگی دارد به دوری و نزدیکی شهر موردنظر از محل تولید زعفران)
  • نوع و گونه (به طور اخص منظور نوع سرگل یا نگین می‌باشد)
  • مقدار خریداری شده
  • تازگی یا کهنه بودن زعفران
  • نوع خریداری (فله‌ای یا بسته‌بندی)
  • وضعیت موجودی زعفران در محل‌های فروش (اگر مقدار زعفران در بازار محدود باشد به قیمت زعفران افزوده می‌شود)

بسیاری از رستوران داران برای خرید هفتگی یا ماهانه زعفران خود ناگزیرند شخصا به بازار مراجعه کنند تا زعفران سرگل ویژه رستوران تهیه کنند، این مستلزم صرف وقت و انرژی است. هر چند که بسیاری از مواقع از صرف این انرژی و هزینه گریز و چاره ای نیست. بعلاوه هزینه رفت و آمد و حمل زعفران از بازار به در رستوران را هم باید به قیمت خرید زعفران اضافه نمود.

از طرفی دیگر چون مصرف همیشگی زعفران سرگل و نگین دارند چاره ای و گزینه ای بجز پرداخت قیمت بالاتر برای زعفران ندارند. از این رو صرفه جویی قابل توجه درپول و زمان و همچنین اسایش روان است اگر رستوران داران بتوانند زعفران را مثلا به قیمت کلی فروشی ها و بنکدارایهای استان خراسان جنوبی و پایین تر از قیمت بنکداری های تهران و در محل رستورانهای خود، زعفران با کیفیت درخواستی را تحویل بگیرند.

اکنون رستوران داران عزیز می توانند زعفران سرگل را ارزانتر از قیمت بنکداریهای تهران بخرند. قیمت زعفران سرگل برای مجموعه مارکت زعفران قیمت بنکداریهای بیرجند و قائنات است. قیمت زعفران سرگل را به طور روزانه می توانید در همین وب سایت ببینید.

زعفران برای رستوران

قیمت زعفران سرگل ویژه رستوران در مشهد

زعفران آن قدر در سفره‌ی ایرانی دیده می‌شود که به عضوی طبیعی و همیشگی از غذای ایرانی‌ها تبدیل شده است. اما باید بدانیم که بسیاری از مردم جهان اسم این ماده‌ی غذایی به گوششان نخورده است. ایران از جمله محدود کشورهایی است که مزارع زعفران دارد و کشاورزان به شکل حرفه‌ای آن را پرورش می‌دهند. در ایران 4 نوع زعفران نگین، سرگل، پوشال و دسته به عمل می‌آید. یا از آن‌ها در پختن غذا و ساختن شیرینی استفاده می‌کنند

بازرگانی زعفران از دوران قدیم تاکنون در حیطه تعلقات کشور ایران بوده است. ایران به‌عنوان پرورش‌دهنده اصلی آن شناخته شده است. و سعی پرورش‌دهندگان و دیگر عوامل بر این خواهد بود که این روند کاشت و داشت و برداشت و فروش، منحصر به ایران باقی بماند و برای معرفی هر چه بیشتر زعفران به دنیا برنامه‌ریزی و تلاش در حوزه‌ی صادرات الزامی است.

مشهد مرکز مهمی در فروش زعفران است. این شهر با وجود اینکه در تولید زعفران نقشی تقریبا کمتری دارد اما درمورد قیمت آن تعیین کننده است. تاجران بزرگ زعفران در مشهد فعال هستند. قیمت زعفران سرگل ممتاز در بازار مشهد معمولا یکی از کمترین قیمت‌هاست چون مشهد مرکز مهمی در تجارت زعفران است و با توجه به موقعیت زیارتی – مذهبی و جذب مسافران بی‌شمار و مطرح شدن مقوله سوغات و ارمغان، در مصرف زعفران محوریت دارد. از بازار های مطرح مشهد که بورس مواد غذایی از جمله زعفران می باشد، بازار رضا است که نزدیکی حرم مطهر میدان فلکه آب در شهر مشهد واقع شده است. در این بازار عمده فروشان بسیاری در زمینه های مختلف تجارت می کنند. انقدر در تجارت زعفران این بازار اهمیت دارد که همه کشاورزا کسانی را در این بازار می شناسند و به برای فروش زعفران خود با آن ها تماس می گیرند. حتی گاهی خود کشاورزان زعفران ممتاز را به این بازار حمل می کنند به این هدف که بتوانند با قیمت بالاتری آن را بفروشند. البته بازار رضا در گذشته نه چندان دور بورس خشکبار بوده است و بسیار پر تردد و پر طرفدار. اما امروزه پای صحبت بنکداران این بازار که بنشینم شکایتشان از این است که دیگر این بازار رونق پیشین را ندارد. اما در زمینه زعفران باید اذعان کنیم که همچنان یک قطب در این تجارت است..

چه کسانی خرید زعفران سرگل دارند. ایا خریداران عمده هستند یا خرید جزیی دارند؟

از جمله خریداران زعفران عمده بنکداران هستند. این ها کسانی هستند که در شهر های مختلف فعالیت دارند و به گونه ای یک شرکت پخش کوچک هستند. بنکداران معمولا به صورت تخصصی دریک یا چند زمینه محدود فعالیت دارند. بنکداری نیازمند سرمایه زیاد و انبار و امکانات حاشیه ای است.

از دیگر خریداران زعفران می توان به صادر کنندگان اشاره کرد. این گروه مشتریان خارجی دارند و برای ان ها زعفران فراهم می اورند.

از مشتریان ثابت اما با خرید کم، رستوران ها می باشند. معمولا مصرف زعفران سرگل ویژه رستوران ها بسته به نوع و میزان مشتری ان بیشتر از 1 کیلو در ماه نیست. اگر رستوران گرانقیمت باشد معمولا خرید زعفران نگین دارند و اگر کیترینگ و بیرون بر باشند معمولا خرید زعفران سرگل دارند.

از دیگر خریداران زعفران شهروندان معمولی می باشند که زعفران را در سبد خانواده های خود جای داده اند. کلا زعفران مصرف بالایی دارد. معمولا خرید زعفران برای مصارف خانگی به صورت زعفران بسته بندی شده انجام می گیرد. در غذاهای ایرانی همچون زرشک پلو با مرغ، ته چین و سایر غذاها به فراوانی استفاده می شود و به غداها خوشمزگی منحصر بفرد می دهد.

فروشگاه های انلاین بسیاری فروش زعفران بسته بندی شده دارند و بفروش می رسانند. امروزه اینترنت و فضای مجازی در بازار و خرید و فروش بسیار تأثیرگذار است. به طور پیوسته استفاده از آن در فضاهای گسترده‌تری رشد می‌کند. فروشگاه‌های اینترنتی یا سایت‌ها و سوپرهای اینترنتی برای خریداری زعفران نیز مناسب هستند. زعفران ا هم فله‌ای و هم بسته‌بندی می‌توان به صورت آنلاین خریداری کرد. زعفران در وزن‌های پایینتر از نیم کیلوگرم بسته‌بندی می‌شود. و می‌توان برای خرید آن به این مجموعه رجوع کرد که در صورت خرید بیشتر از مقدار تعیین‌شده ارسال رایگان خواهند داشت.

زعفران برای رستوران

مصرف زعفران سرگل ویژه رستوران

میانگین مصرف زعفران سرگل ویژه رستوران به طور متوسط تقریبا 1 کیلو زعفران در ماه می باشد. البته رستوران هایی هستند که بسیار شلوغ بوده و طبیعتا این میزان مصرف بسیار بالا می رود. در میان رستوران ها،آنهایی که غذاهای متنوع ایرانی بیشتر سرو می کنند مصرف زعفران خیلی بالایی دارند. استفاده از زعفران در سالاد ها هنوز مرسوم نیست اما تجربه نویسنده از مصرف زعفران در انواع غذاهای فرنگی و به خصوص سالاد ها بسیار مثبت است.

فروش زعفران بسته‌بندی

برای جلوگیری از افت کیفیت زعفران باید به جنس بسته‌بندی توجه شود. موادی که نور را از خود عبور می‌دهند موجب تخریب زعفران می‌شوند. همچنین بسته‌بندی باید به شکل وکیوم و خالی از هوا انجام شود. در برخی از بسته ها گاز ازت تزریق می شود که ماندگاری زعفران را بالا می برد.
زعفران بسته‌بندی شده موجود در مرکز خرید و فروش مارکت زعفران در وزن‌های نیم گرمی تا یک کیلویی است.فروش زعفران بسته بندی شده با این اوزان برای مصارف عمده چون رستوران‌ها، بنکداری ها، صادرات و غیره است.

مجموعه مارکت زعفران مرکز فروش عمده زعفران در کل ایران است. این مجموعه در تولید و صادرات زعفران صادراتی شناخته شده است. از مزیت‌های این مجموعه قیمت مناسب و تنوع محصول با کیفیت‌های گوناگون می‌باشد. مارکت زعفران با ارائه انواع زعفران در کیفیت‌های متفاوت از مصرف خانگی تا اعلا و درجه یک جوابگوی اقشار گسترده‌ای از خریداران است.

برای آگاهی از آخرین تغییرات قیمت انواع زعفران که مشمول قیمت زعفران درجه یک نیز می‌باشد، از روش‌های مندرج در وب‌سایت استفاده کنید. همکاران ما در شرکت مارکت زعفران در انتخاب زعفران مناسب با کیفیت عالی و قیمت منصفانه با شما همراهی می‌کنند.

خانم ابراهیمی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:

مشاور فروش: خانم ابراهیمی

راه های ارتباطی:

phone icon شماره تماس: 09152612804

whatsApp icon پاسخگویی واتساپ: کلیک کنید

email icon ایمیل: marketsaffron.ir[at]gmail.com

گروه پخش زعفران عمده شما را به خرید بهترین زعفران منطقه قائنات با بهترین نوع بسته بندی زعفران دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما  از طریق واتساپ ارتباط بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *